Wat zou u kunnen hebben aan een goede training time management?

Geplaatst op

Een training time management is zo’n gek idee nog niet. Een training time management zorgt er namelijk voor dat u beter in staat bent om een dag, een week, een maand of zelfs een meerjarenplan kunt plannen. Goed besef van tijd en goede daadkracht voor het verwezenlijken van uw doelen helpt om grip op de zaken te krijgen. Goede zelfkennis is hiervoor nodig en een training time management kan daarbij helpen. Ik kan u dit aanraden omdat ik dit zelf heb ervaren. Ik ben al langere tijd werkzaam bij mijn werkgever. In al deze jaren ben ik altijd erg gewild geweest. Er was echter wel één ding wat bij mij een terugkerend punt was. U raadt het al: time management. Ik was lang niet altijd in staat om op tijd te zijn met een deadline. Daarnaast gebeurde het me ook regelmatig dat ik te laat was op een afspraak met een klant. Omdat ik voor de rest goed werk wist af te leveren, zag mijn leidinggevende het vaak door de vingers. Echter was het in mijn persoonlijk ontwikkelingsplan wel altijd een aantekening, dat ik ging werken aan mijn time management. Ik heb dit in al deze jaren ontzettend geprobeerd maar het was vaak hakken met een botte bijl. Begin dit kalenderjaar had ik wederom een evaluatiegesprek omtrent mijn persoonlijk ontwikkelingsplan. Uit dit gesprek kwam naar voren dat ik, ondanks al mijn pogingen, geen stap verder was gekomen. Mijn leidinggevende raadde me aan om professionele ondersteuning te zoeken. Ik ben toen gaan zoeken naar een manier om te werken aan mijn time management. Ik heb op het internet gezocht naar een training time management. Ik kwam met wat speurwerk op de website timemanagement.nl . Op deze website kon ik veel informatie terugvinden over wat een training time management inhoudt en waar ik een training time management kan vinden. Ik zag al snel dat de training time management op veel verschillende plekken in het land werd gegeven. Onder andere in de stad waar ik werkzaam ben. Nadat ik de website timemanagement.nl had bestudeerd heb ik de optie met mijn leidinggevende besproken. Deze gaf mij akkoord om de training time management te volgen wanneer ik daar baat bij kon hebben.

Training time management iets voor mij?

Omdat mijn leidinggevende aandrong op het feit of ik er baat bij kon hebben, heb ik onderzoek gedaan of dit voor mij ook daadwerkelijk helpend zou kunnen zijn. Ik overwoog hiervoor een mail te sturen naar het bedrijf. Echter zag ik toen dat er op de website ook een test te doen was om te onderzoeken of een training time management iets voor mij was. Ik heb in vijf minuten de test kunnen doen en daar kwam duidelijk naar voren dat ik een dergelijke training goed kan gebruiken. Ik heb mij toen ingeschreven en heb een aantal weken later een ontzettend interessante en leerzame training time management gehad.

Bent u ook benieuwd naar een leerzame training over tijd?

Wanneer u net als mij moeite heeft met het bewaken van tijd, gaat u dan eens:

  • Naar de website timemanagement.nl
  • Een test doen om te kijken of u ook moeite heeft met het bewaken van tijd
  • Overwegen om een training time management te volgen in een stad bij u in de buurt

Ik ben ontzettend blij dat ik na de training time management beter grip heb gekregen op de dingen die ik doe, of moet doen. Na deze training heb ik veel meer grip op zaken en hoop dat dit voor u ook zo zal werken.

Lees meer… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *