Leren via internet

Geplaatst op
e-learning design

Iedereen koopt wel eens iets via een online webshop, wat vroeger ondenkbaar was is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Online worden veel cursussen en complete opleidingen gegeven, een bekend  e learning design die leerlingen herkennen is dan wel van belang. Door middel van het gebruik van e learning kun je op een laagdrempelige manier je kennis verbreden over bepaalde onderwerpen, of die opleiding volgen die je nooit hebt kunnen volgen. Voor iedere doelgroep is het mogelijk de juiste modules te gebruiken.

e-learning design
Five play blocks on white background

Hoe werkt leren via internet eigenlijk?

De leersituaties via internet die moeten natuurlijk ontworpen worden met modules die aan de behoeften van de leerlingen voldoen. Software en systemen moeten ervoor zorgen dat het eenvoudig is om de leerstof te volgen, dit alles komt samen met het e learning design. De modules hoeven niet altijd in een aparte omgeving gegeven te worden, via een website of een app op de telefoon is dit ook heel goed mogelijk. In het kort gezegd is het leren op internet overbrengen van kennis, dit kan op heel veel gebieden zo zijn.

e-learning design
This is a photograph of foreign currency trade

Voor iedere leerling geschikt

Leren via internet is voor iedereen geschikt, veel bedrijven en overheden maken er al gebruik van vandaag de dag. Veranderen er regels of wetten dan kun je heel eenvoudig de leerlingen deze bijbrengen in de online omgeving. Het e learning design is herkenbaar aan je bedrijf. Voor ieder bedrijf en welke instelling ook zijn er mogelijkheden, het volgen van een opleiding bij een externe aanbieder kan ook, je hoeft niet altijd een geheel nieuwe omgeving te laten bouwen.