Kinderopvang meubels van de beste kwaliteit kopen? Schakel School Concept in

Geplaatst op
Kinderopvang meubels

Ben je op dit moment op zoek naar kinderopvang meubels van de beste kwaliteit, dan ben je bij School Concept aan het juiste adres. Met deze collectie weet je namelijk zeker dat ieder meubelstuk 100% kinder-proof is. Zo is namelijk ieder ontwerp voorzien van afgeronde hoeken en uitgebracht in opvallende en kleurrijke leuke kleuren. Daarnaast zijn de design ergonomisch verantwoord en geschikt voor zowel grote ruimtes als kleine ruimtes. Voor welk meubelstuk van School Concept je ook kiest, je bent er altijd zeker van dat deze volledig passen binnen de belevingswereld van de allerkleinsten onder ons.

Samen spelen

Peuters en dreumesen kunnen in een veilige en comfortabele omgeving spelen

Een veilige en comfortabele omgeving is natuurlijk het allerbelangrijkste van je kinderopvang. De kinderopvang meubels van School Concept bieden je deze zekerheid, zodat de kids zich volledig kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een van de snoezel- en belevingshoeken, garderobesystemen of een van de opvallende robuuste (maatwerk) kasten. De collecties zijn functioneel, veilig en vooral erg praktisch.

Kindvriendelijk

De collecties van School Concept worden continu verbeterd

De collecties van School Concept zijn een feest om naar te kijken. Echter ben je ook verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. De collecties worden namelijk continu verbeterd en uitgerust met de laatste innovaties die er spelen. Ieder meubelstuk is hierdoor slijtvast, krasvast en kan tegen een stootje. Dit betekent dat de meubels er na intensief gebruik nog steeds goed uitzien. Voor meer informatie over de collectie of over de mogelijkheden en onmogelijkheden die er zijn op het gebied van maatwerk, kun je altijd even contact opnemen. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt in alle gevallen een voorstel op maat verwachten.